Nieuws

Avond4Daagse Pendrecht 2024

24
May

UPDATE vrijdag 24-mei:
Laatste avond en slotfeest gaan wél door!

Er is voor vanavond regen voorspeld, maar we laten ons hierdoor niet tegenhouden. De wandeling én het slotfeest gaan dus gewoon door.

We raden wel aan om geschikte (regen)kleding en schoenen aan te trekken. Dan heb je er zo min mogelijk last van, mocht het inderdaad nat worden.

Hopelijk zien we iedereen vanavond vanaf 18.00 uur bij de start, en na afloop ook voor het slotfeest, in Speeltuin Neeltje Jans!

--------------------------------------------------------------

Woensdag 22-mei:
Vanavond wel Avondvierdaagse

De weersvoorspelling voor vanavond is gelukkig een stuk beter dan gisteren: 17 à 18C, half bewolkt en de verwachting is dat het droog blijft.

Vandaag gaan we dus écht van start met de Avond4Daagse!

---------------------------------------------------------------

GEEN Avond4Daagse op dinsdag 21 mei

Voor dinsdagmiddag en -avond is code geel voorspeld. Er wordt zware regen, onweersbuien, windstoten en hagel verwacht. Vanwege de veiligheid is de Avond4Daagse Pendrecht voor vandaag (dinsdag 21 mei) afgelast. We vinden het erg jammer dat het vanavond niet door kan gaan, maar hopelijk is het woensdag beter en kunnen we dan alsnog van start!

---------------------------------------------------------------

Van dinsdag 21 t/m vrijdag 24 mei vindt de Avond4Daagse 2024 plaats. Dit jaar in een speciale XL-editie, vanwege het 10-jarig bestaan van de Kinderfaculteit.
Naast de leerlingen van de vier basisscholen van Pendrecht (Beatrixschool, De Koppeling, De Hoeksteen, Over De Slinge) zijn ook leerlingen van andere basisscholen en buurtbewoners uit Pendrecht en Zuidwijk van harte welkom om mee te doen!
 

Inschrijfgeld
Voor alle deelnemers (kinderen + begeleiding) die zich via de Kinderfaculteit inschrijven én die een medaille willen, geldt het inschrijftarief van €3,50 per persoon. Voorbeeld: een gezin met 2 deelnemende kinderen en 1ouder als begeleider (zonder medaille), betalen €7,- inschrijfgeld.  Dit bedrag dient direct en gepast betaald te worden bij de inschrijving.

 

Begeleiding
Kinderen mogen alleen meelopen onder begeleiding van een volwassene. Dit wordt ook gecontroleerd bij de start. Het is wel mogelijk om met andere ouders te rouleren, bijvoorbeeld door elkaars kinderen te begeleiden, tot een maximum van 4 kinderen per begeleider.

 

Wandelreglement
In de bijlage vind je het wandelreglement. Hierin staat de belangrijkste informatie. Mocht je desondanks nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen via bvanwensen@pendrechtvooruit.nl.

Slotfeest
Op vrijdag 24 mei is er tussen 19.30-21.00 uur een feestelijke afsluiting van de Avond4Daagse. Er zijn verschillende optredens en gezellige muziek. Alle deelnemers ontvangen dan uiteraard ook de felbegeerde medaille. Zet deze datum dus alvast in je agenda. Ouders en familie/vriendenzijn van harte welkom om de prestatie met elkaar te vieren!

OPROEP AAN OUDERS: houd je van koken en vind je het leuk om iets lekkers te maken (voor ca. 50 personen) voor het slotfeest? Meld je dan aan als vrijwillige hobbykok!
Geef je vóór 20 mei op via info@kinderfaculteit.nl of op de Kinderfaculteit bij Juf Diana. 

De kosten voor de boodschappen (max. €25) worden door de Kinderfaculteit vergoed.

 

Wandelreglement Avond4Daagse